Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Νέα σελίδα στο Facebook εγκαινίασε η «Ευρωπαϊκή Άνοιξη», στην οποία συμμετέχει το κίνημα DiEM25, ενόψει των Ευρωεκλογών του 2019, με το όνομα «European Spring».

Η «Ευρωπαϊκή Άνοιξη» είναι ένας συνασπισμός αποτελούμενους από εθνικές περιφερειακές και δημοτικές πολιτικές δυνάμεις στην ευρωπαϊκή ήπειρο που συγκροτήθηκε με στόχο να φέρει αλλαγή και να ανοικοδομήσει την Ευρωπαϊκή Ένωση διεθνικά, σημειώνεται στη σελίδα.

Ενωμένη υπό μια κοινά συμφωνημένη ατζέντα για την Ευρώπη, απώτατος στόχος της «Ευρωπαϊκής Άνοιξης» είναι να μην υπακούσει στο status quo και τις αποτυχημένες πολιτικές των Βρυξελλών, που διασπούν την Ευρώπη, και να ξαναχτίσει εποικοδομητικά ένα δημοκρατικό ευρωπαϊκό οικοδόμημα, συμπληρώνει η ανακοίνωση του κινήματος.

«Μπορούμε να επιλέξουμε να γίνουμε οι σημαιοφόροι μιας αληθινής Ένωσης, βελτιώνοντας τις ζωές εκατομμυρίων και αποκαθιστώντας τις δημοκρατίες μας, ή να αντισταθούμε στην αλλαγή και να περιέλθουμε βαθύτερα στο δυστοπικό δόγμα του «δεν υπάρχει εναλλακτική», είναι ένα απ’ τα κεντρικά μηνύματα της σελίδας.

Όπως αναφέρει η «Ευρωπαϊκή Άνοιξη» θα συμμετάσχει στις εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο του 2019. «Το πρώτο βήμα του συνασπισμού μας είναι να πάρουμε πίσω την Ευρώπη και να δώσουμε τον λόγο στους ανθρώπους της στην αναδιαμόρφωση του project που κυβερνά τις ζωές τους», τονίζει.