Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google
Στο 9ο επεισόδιο του Παρατηρητηρίου Συνοχής, η αντιπρόεδρος των εργασιακών συμβούλων Μαρίνα Πηλιχού και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας υπαλλήλων ΔΥΠΑ, Γιώργος Μακράκης μιλούν για τις σοβαρές συνέπειες που θα επιφέρει σε ανέργους και επιχειρήσεις- πελάτες της ΔΥΠΑ, η απόλυση των 730 εργασιακών συμβούλων από την 1η Ιουλίου 2026.
Εξηγούν:
- την ιδιαιτερότητα των ειδικών προγραμμάτων που έχουν υποκαταστήσει τις προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ
- τον εξοβελισμό των εργασιακών συμβούλων για να γίνουν προεκλογικές προσλήψεις.
Αναρωτιούνται:
- γιατί η ΔΥΠΑ πετάει στον κάλαθο των άχρηστων πάνω από 500 χιλιάδες ευρώ που δόθηκαν από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας για την εκπαίδευση των συμβούλων;
Συντελεστές του Παρατηρητηρίου: Xριστίνα Κοψίνη, Γιάννης Κιμπουρόπουλος, Αλέξανδρος Χασάνι.
![Παρατηρητήριο Συνοχής: Mετά τους εργασιακούς συμβούλους το χάος στην ΔΥΠΑ [Επ. 9]](https://www.efsyn.gr/wp-content/uploads/2025/12/LOGO-eusee.jpg)
• Ηχογράφηση: EfSyn Studio
©Μιξάζ/επεξεργασία/μουσική επιμέλεια: Αντώνης Παπαβομβολάκης
® Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ
![Παρατηρητήριο Συνοχής: Mετά τους εργασιακούς συμβούλους το χάος στην ΔΥΠΑ [Επ. 9]](https://www.efsyn.gr/wp-content/uploads/2025/11/EuSEE-%20logo-text-1.jpeg)