ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ efsyn.gr
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Κάλπη σε 11 συγκεκριμένα εκλογικά κέντρα, προκειμένου να δώσουν την ευκαιρία στους πολίτες να εκφράσουν την άποψή τους για την καύση σκουπιδιών στον Βόλο από την τσιμεντοβιομηχανία ΑΓΕΤ-Lafarge, θα τοποθετήσουν την Κυριακή 26 Μαΐου μέλη της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών Βόλου.

Οι ώρες που θα διεξαχθεί το δημοψήφισμα είναι από τις 10 το πρωί ώς τις 3 το απόγευμα. Το ερώτημα του δημοψηφίσματος είναι: ΝΑΙ ή ΟΧΙ στην καύση σκουπιδιών;

Οι πολίτες θα παίρνουν δύο ψηφοδέλτια, ένα με το ΝΑΙ και ένα με το ΟΧΙ, και θα ρίχνουν στην κάλπη αυτό που τους εκφράζει. Θα γράφουν το ονοματεπώνυμό τους και θα υπογράφουν.

Η καταμέτρηση θα γίνει στην αίθουσα της Ενωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Ευβοίας.

Η καταμέτρηση θα γίνει μετά τις τρεις και τα αποτελέσματα θα δοθούν στη δημοσιότητα πριν ξεκινήσει η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εκλογών.

Παράλληλα, τα μέλη της Επιτροπής θα ενημερώσουν τους πολίτες του Βόλου και για την κινητοποίηση που θα διοργανώσουν την Τετάρτη 5 Ιουνίου έξω από το υπουργείο Υγείας στην Αθήνα, προκειμένου να ζητήσουν από την κυβέρνηση να ανακαλέσει την άδεια με την οποία δίνεται η δυνατότητα στην ΑΓΕΤ να καίει σκουπίδια.