Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων του αποφάσισε το Σωματείο Εργαζομένων του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών μετά τις δύο 3ωρες στάσεις εργασίας, που πραγματοποίησε την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε νέες στάσεις εργασίας για την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 10.00-13.00 και 19.00-22.00 και τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 10.00-13.00 και 18.00-21.00.

Οι λόγοι της κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων είναι ότι ακόμα δεν έχει γίνει εξόφληση των δεδουλευμένων μας  και το εργασιακό μας μέλλον παραμένει θολό, σύμφωνα με ανακοίνωση.

Οι εργαζόμενοι τονίζουν ότι δεν έχουν καμία ανάμιξη στη σύναψη των δανείων για την ανέγερση του νέου κτηρίου που έφεραν τον Οργανισμό στη σημερινή δεινή κατάσταση. 

«Αντίθετα, όχι μόνο δεν είχαμε κανένα οικονομικό όφελος αλλά επιβαρυνθήκαμε και με πολλαπλάσιο φόρτο εργασίας, γιατί αυξήθηκε ο αριθμός των αιθουσών και των εκδηλώσεων, ενώ στη συνέχεια έγιναν περικοπές στους μισθούς και το ανθρώπινο δυναμικό παρέμεινε το ίδιο! Υπερασπιζόμαστε τα εργασιακά μας δικαιώματα, τον Πολιτισμό και το Μέγαρο Μουσικής που είναι το σπίτι μας».