Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν από σφαίρες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό αίθουσας μπόουλινγκ στην πόλη Ρόκφορντ, στην πολιτεία του Ιλινόι, ανέφερε η αστυνομία.
Κατά την ίδια πηγή, συνελήφθη ένας ύποπτος, με τις αρχές να προτρέπουν τους πολίτες να αποφεύγουν την τοποθεσία όπου βρίσκεται η αίθουσα.
«Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη. Έχουμε τρεις νεκρούς», είπε ο επικεφαλής της αστυνομίας Νταν Ο’ Σέι κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που οργανώθηκε επιτόπου και πρόσθεσε ότι άλλοι τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν σε νοσοκομείο.
«Συλλάβαμε έναν ύποπτο. Αυτά έχουμε πάνω-κάτω προς το παρόν», δήλωσε ο Ο’ Σέι, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.
Η αίθουσα όπου εκτυλίχθηκε το επεισόδιο ανέβασε στο Facebook ένα μήνυμα δύο λέξεων: «Παρακαλούμε προσευχηθείτε».
Σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στην αστυνομία, που επικαλέστηκε το τηλεοπτικό δίκτυο NBC News, εκτιμάται ότι δεν πρόκειται για έγκλημα εκ προμελέτης.
Σχόλια
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας