Δύο μεταγραφές είναι πολύ πιθανό να κλείσει η ΑΕΚ μέχρι το βράδυ της Τρίτης. Πρόκειται για τον γνωστό μας από το πέρασμα του από Πανιώνιο και Ολυμπιακό, τον διεθνή Ιρανό φορ Καρίμ Ανσαριφάρντ και τον 22χρονο διεθνή Κύπριο μέσο της Γιουβέντους, τον Γρηγόρη Κάστανο.
Ο 30χρονος Ανσαριφάρντ, πρώτος σκόρερ στην Super League το 2018, αγωνίστηκε τη σεζόν που τελείωσε στο Κατάρ, με την Αλ Σαϊλίγια, με την οποία πέτυχε 6 γκολ σε 16 εμφανίσεις. Έμεινε ελεύθερος την Κυριακή και αναμένεται σήμερα Δευτέρα στην Αθήνα, για να μπει στην τελική ευθεία η διαπραγμάτευση για την συμφωνία του με την ΑΕΚ.
Ο Γρηγόρης Κάστανος αγωνίστηκε την σεζόν που πέρασε δανεικός στην Πεσκάρα, στην Serie B. Η ΑΕΚ έχει κάνει πρόταση για την απόκτηση του 50% των δικαιωμάτων του από την Γιουβέντους, με τον παίκτη να υπογράφει παράλληλα τριετές συμβόλαιο στην Ένωση. Οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη και σήμερα αναμένεται να μπει στην τελική ευθεία κι αυτό το θέμα.
