«Ξέρεις, νομίζω ότι είμαι ευτυχισμένος εδώ. Τώρα νιώθω ολοκληρωμένος. Θα μπορούσα να μείνω. Έχω ένα άνετο κατάλυμα, άφθονη τροφή και τέλος έχω κι εσένα, τον υπηρέτη μου και σύντροφό μου.
Γιατί να φύγω απ’ αυτόν τον επίγειο παράδεισο;»
– Ροβινσώνας Κρούσος –
Ακόμα μία μεγάλη προσφορά για τους μικρούς μας φίλους στην «Εφημερίδα των Συντακτών – Σαββατοκύριακο» στις 12 Σεπτεμβρίου, με την έκδοση των 3,90 ευρώ.
Ο Ροβινσώνας Κρούσος του Daniel Defoe για τον διασημότερο ναυαγό της λογοτεχνίας σε μορφή κόμικς. Η οδύσσεια ενός άντρα που εξυμνεί τις αξίες της εργασίας, της ηθικής και της ανθρώπινης αλληλεγγύης.
Αυτό το Σάββατο με το φύλλο της εφημερίδας μας κυκλοφορεί σε πολυτελές άλμπουμ το τρίτο και τελευταίο μέρος του κλασικού έργου που επηρέασε βαθιά το σύγχρονο ιστορικό αφήγημα.
![Ο Ροβινσώνας Κρούσος σε κόμικς με την «Εφ.Συν. – Σαββατοκύριακο» [ Γ’ μέρος ]](https://www.efsyn.gr/wp-content/uploads/2020/09/krousos3.jpg)