Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Τα κομμάτια του παζλ της δολοφονίας του Γιώργου Χατζηγεωργίου και της συζύγου του Ντίνας Σεργίου προσπαθούν να συμπληρώσουν οι αστυνομικές αρχές στην Κύπρο, που μετά τη σύλληψη ενός 22χρονου θεωρούν ότι η υπόθεση θα εξιχνιαστεί άμεσα.

Σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης προφυλάκισης για τον νεαρό ύποπτο, ο οποίος συνελήφθη χθες βράδυ και προφυλακίστηκε.

Επίσης, κρατούνται άλλα τρία άτομα, τα οποία ανακρίνονται. Πρόκειται για δύο ετεροθαλή αδέλφια 33 και 23 ετών, που αλληλοκατηγορούνται, και μια γυναίκα 21 χρονών, φίλη του πρώτου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κίνητρο του εγκλήματος ήταν η ληστεία, αφού οι δράστες φέρεται να προσπάθησαν να αφαιρέσουν το χρηματοκιβώτιο του ζευγαριού.