Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Ένα άτομο άνοιξε πυρ κατά τη διάρκεια καυγά, τα ξημερώματα της Παρασκευής, στο κέντρο του Σικάγο, σκοτώνοντας δύο άνδρες και τραυματίζοντας άλλους τρεις, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Κατά την ίδια πηγή, τα θύματα αποχωρούσαν από το κτίριο μιας επιχείρησης περίπου στη 1:45 π.μ. τοπική ώρα, όταν το άτομο με το οποίο τσακώθηκαν άνοιξε πυρ εναντίον τους με ένα πιστόλι.

Δύο άνδρες ηλικίας 20 ετών διαπιστώθηκαν στο νοσοκομείο ότι ήταν νεκροί, ενώ εκτός κινδύνου βρίσκονται οι τραυματίες. 

Κανείς δεν έχει τεθεί υπό κράτηση, δήλωσε εκπρόσωπος των αρχών, ενώ στη δημοσιότητα δε δόθηκαν ούτε λεπτομέρειες για την ταυτότητα και τα κίνητρα του ύποπτου ως δράστη. Όπως μετέδωσαν τοπικά μέσα ενημέρωσης, το αιματηρό επεισόδιο έλαβε χώρα κοντά σε σταθμό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Σικάγο, εν μέσω αύξησης της θανατηφόρας βίας στην πόλη τα τελευταία χρόνια και έπεται άλλων ανάλογων περιστατικών, νωρίτερα φέτος, στην ίδια περιοχή, συμπεριλαμβανομένου ενός που άφησε πίσω του δύο νεκρούς και επτά τραυματίες, έξω από ένα φαστ φουντ, καθώς και ένα με έφηβο που έχασε τη ζωή του σε πυροβολισμούς στο Millennium Park.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής φέτος, σύμφωνα με την αστυνομία, ο αριθμός των ανθρωποκτονιών στο Σικάγο είναι μειωμένος σε σχέση με την ίδια περίοδο του 2021.