ΜΑΖΙΚΟ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ενάντια:
στην εξάπλωση του πολέμου & τη γενοκτονία των Παλαιστινίων
σε κάθε ελληνική βοήθεια στο Ισραήλ
Ο Παλαιστινιακός λαός περνάει μια από τις πιο δύσκολες στιγμές στην πολύπαθη ιστορία του. Η ισοπέδωση της Γάζας έχει πάρει διαστάσεις σφαγής και πλήρους εκτοπισμού των Παλαιστινίων.
Η ανάγκη της έμπρακτης αλληλεγγύης και βοήθειας από όλους τους λαούς του κόσμου είναι πιο αναγκαία από ποτέ.
Συνεχίζουμε τον αγώνα. Για να σταματήσουμε αυτό το έγκλημα, αυτή την ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ και ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των Παλαιστινίων. Ενώνουμε τη φωνή μας με τις κινητοποιήσεις σε όλο τον κόσμο.
Σας καλούμε όλους να συμμετάσχετε στη συγκέντρωση του Σαββάτου στο Σύνταγμα, την οποία διοργανώνει η Ένωση Παλαιστινίων Εργαζομένων και στηρίζουν σωματεία, οργανώσεις και συλλογικότητες.
Δίνουμε αγωνιστικό ραντεβού κάθε Σάββατο για τη συνέχιση των κινητοποιήσεων.
ΝΙΚΗ – ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ
Άμεση κατάπαυση του πυρός – Έξω οι σιωνιστές από Γάζα και Δ. Όχθη – Κράτος τώρα η Παλαιστίνη
Καμία ελληνική συμμετοχή – Κάτω η αντιδραστική, φιλοπόλεμη κυβέρνηση Μητσοτάκη
Να ηττηθεί το κράτος–δολοφόνος του Ισραήλ. Καμία συνεργασία (οικονομική, διπλωματική, στρατιωτική, ακαδημαϊκή)
