Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Για το «φιάσκο» της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας, αλλά και για την προχειρότητα, την έλλειψη σοβαρότητας και την απουσία σχεδιασμού, καυτηριάζει η συνδικαλιστική παράταξη Δημοκρατική Ενωτική Κίνηση Αστυνομικών (ΔΕΚΑ) την κυβέρνηση με σημερινή ανακοίνωσή της.

Σχετικά με την Πανεπιστημιακή Αστυνομία, οι συνδικαλιστές αναφέρουν ότι, ενώ αρχικά ένιωσαν ανακούφιση από τη διαφαινόμενη κατάργησή της, στη συνέχεια απογοητεύτηκαν από τη διαφαινόμενη κυβίστηση.

«Ήρθε η ώρα η πολιτική και φυσική ηγεσία να αφουγκραστεί το συνδικαλιστικό μας κίνημα και τις έντονες ενστάσεις που διατυπώνονται, να δώσει λύσεις, και να αφήσει τα επικοινωνιακά τερτίπια που εργαλειοποιούν την ελληνική αστυνομία και τα αλαλούμ που πλήττουν το κύρος της», αναφέρεται συγκεκριμένα στην ανακοίνωση, όπου αναδεικνύουν και τον τρόπο προσλήψεων στην Αστυνομία.

Ακολουθεί η πλήρης ανακοίνωση: