Ο ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχει σε συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στο Σύνταγμα την Δευτέρα (29/06) στις 19.30. Το κάλεσμά της Κουμουνδούρου τιτλοφορείται: «Ο ελληνικός λαός δεν εκβιάζεται – Δεν τρομοκρατείται. Υπερασπίζεται τη Δημοκρατία». Συγκέντρωση και από τους «Μένουμε Ευρώπη» την Τρίτη.
«Στο δημοψήφισμα της 5ης Ιούλη λέμε ΟΧΙ στη λιτότητα. Λέμε ΟΧΙ στα τελεσίγραφα των δανειστών. Λέμε ΟΧΙ στην κατάλυση της δημοκρατίας.
Συμμετέχουμε στις αυριανές (σ.σ. 29/06) κινητοποιήσεις και στέλνουμε ισχυρό μήνυμα υπερηφάνειας, ελπίδας και αξιοπρέπειας σε Ελλάδα και Ευρώπη» σημειώνει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
Την Τρίτη, 30/06 υποστηρικτές του «Μένουμε Ευρώπη» προγραμματίζουν τη δική τους συγκέντρωση, την ίδια ώρα, στο ίδιο μέρος.
