Κάηκαν ολοσχερώς το αυτοκίνητο και η μηχανή του αστυνομικού, που κατηγορείται από τον περασμένο Ιούλιο για την κακοποίηση και εμπορία της 18χρονης στην Ηλιούπολη, σε μια υπόθεση στο πλαίσιο της οποίας κατηγορείται και ο πατέρας της για βιασμό (από την ηλικία των 11 έως 17 ετών).
Σύμφωνα με την πυροσβεστική, το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα έξω από την οδό Αρχιμήδους 86. Κάτοικος της περιοχής δήλωσε το πρωί στον ΑΝΤ1 ότι ακούστηκαν εκρήξεις και ότι τα δύο οχήματα ανήκαν στον φερόμενο δράστη.
Σημειώνεται ότι ο 39χρονος, ο οποίος προφυλακίστηκε τον περασμένο Ιούλιο, είχε απασχολήσει κι άλλες φορές στο παρελθόν την υπηρεσία του, με τελευταία φορά όταν προ μηνών απείλησε να πυροβολήσει συνάδελφό του.
