Για την 1η Μαρτίου 2015 αναβλήθηκε η δίκη του Ηλία Κασιδιάρη για τα γρονθοκοπήματα στη Λιάνα Κανέλλη μπροστά στην κάμερα του ΑΝΤ1 τον Ιούνιο του 2012 λόγω της αποχής των δικηγόρων.
Ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής κατηγορείται για απρόκλητη και έμπρακτη εξύβριση και για επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος της βουλευτή του ΚΚΕ.
Ο Κασιδιάρης κατά τη μεταγωγή του στο δικαστήριο σήκωσε ψηλά τα χέρια του και δείχνοντας τις χειροπέδες είπε «αυτές τις χειροπέδες μια μέρα θα τις φορέσει ο Σαμαράς».
Μπορεί ο κατηγορούμενος σε άρθρο του στην εφημερίδα της ναζιστικής οργάνωσης (13/6/2013) να ισχυρίζεται ότι τα γεγονότα «είχαν σκηνοθετηθεί με μοναδικό στόχο την πρόκληση μιας ακραίας εκ μέρους μου αντίδρασης», όμως όλα δείχνουν ότι σκηνοθέτης ήταν ο ίδιος και η Χρυσή Αυγή.
Υπενθυμίζεται πως η δίκη είχε οριστεί για τον Οκτώβριο και είχε πάρει αναβολή για σήμερα, λόγω στάσης εργασίας των γραμματέων στα δικαστήρια.
