Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Εκατό ημέρες μετά τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα, οι αρχές προσπαθούν να απαντήσουν σε κρίσιμα ερωτήματα για την πλήρη εξυχνίαση της υπόθεσης. 

Σήμερα το πρωί, το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Καλαμάτας πέρασε εκ νέου ο 22χρονος, ο οποίος βρίσκεται προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές Ναυπλίου από τις 20 Οκτωβρίου, ενώ λίγο αργότερα στα δικαστήρια βρέθηκε και ο φίλος του- επίσης προσωρινά κρατούμενος. Οι δύο νεαροί καλούνται να δώσουν συμπληρωματικές απολογίες, έπειτα από νέα στοιχεία που έχουν προκύψει, ενώ δεν αποκλείεται να τους απαγγελθούν και νέες κατηγορίες.

Συνολικά, έχουν γίνει πέντε προφυλακίσεις έως σήμερα. Οι αρχές προσπαθούν να καταλήξουν στον φυσικό αυτουργό τους εγκλήματος, στο πρόσωπο που «πάτησε τη σκανδάλη» το βράδυ της 5ης Οκτωβρίου.

Δεδομένου ότι τόσο ο 22χρονος και ο ανιψιός του ιδιοκτήτη φέρονται να βρέθηκαν στη σκηνή του εγκλήματος και  να συγκάλυψαν τον τρόπο διαφυγής του πρώτου, οι δύο αυτοί άνδρες βρίσκονται πλέον στο «κάδρο» του φυσικού αυτουργού.

Άγνωστο παραμένει ποιος τους προμήθευσε το λευκό σκούτερ με το οποίο έφτασαν στη Μεσσηνία, ένα βράδυ πριν το διπλό φονικό, καθώς και ποια είναι η τύχη του οχήματος μετά την επιστροφή τους.