Με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την ίδρυση της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος, το Διοικητικό της Συμβούλιο διοργανώνει επίσημη εκδήλωση το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 20.00 στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου.
Κατά την εκδήλωση θα εκφωνηθούν ομιλίες επισήμων με θέμα την εξέλιξη του Εισαγγελικού Θεσμού έως σήμερα και τις προκλήσεις για τον Κλάδο σε μια εποχή ευρύτερων κοινωνικών εξελίξεων, ανακατατάξεων και αναβάθμισης της συνθετότητας του εγκλήματος, ως διεθνικού φαινομένου.
Επίσης, θα βραβευτούν οι εν ζωή διατελέσαντες Πρόεδροι της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος και, ιδίως, ο επί σειρά ετών Πρόεδρος της Ένωσης, Σωτήρης Μπάγιας, σε ένδειξη μνήμης και αναγνώρισης της προσφοράς του.
Στην εκδήλωση έχει προσκληθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Πολιτειακοί και πολιτικοί φορείς, η ηγεσία των Ανωτάτων Δικαστηρίων, δικαστικοί λειτουργοί όλων των βαθμών, πανεπιστημιακοί, εκπρόσωποι των ΜΜΕ κ.λπ.
