Μ.Ζαχ.
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Να αρθεί ο κατ’ οίκον περιορισμός που έχει επιβληθεί στον κατηγορούμενο βουλευτή της Χρυσής Αυγής Νίκο Μίχο εισηγείται στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο ο αντεισαγγελέας εφετών Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος.

Ο εισαγγελικός λειτουργός προτείνει την αντικατάσταση του συγκεκριμένου περιοριστικού όρου, που έχει επιβληθεί στον κατηγορούμενο για έγκλημα και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, με αυτόν της υποχρεωτικής εμφάνισης ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο Α.Τ. της περιοχής του προκειμένου να μεταβαίνει στην εκλογική του περιφέρεια και να επικοινωνεί με τους εκλογείς του.

Στον βουλευτή εκτός από τον κατ’ οίκον περιορισμό έχει επιβληθεί και ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Πάντως, πριν από λίγες ημέρες, το Συμβούλιο Εφετών άναψε το πράσινο φως για την άρση του ίδιου περιοριστικού όρου που είχε επιβληθεί στον πρώην βουλευτή και επίσης κατηγορούμενο στην πολύκροτη υπόθεση Δημήτρη Κουκούτση.