Πολυμελή σπείρα κλεφτών που ειδικεύονταν στις κλοπές πορτοφολιών και η πλειονότητα των μελών της είχε συλληφθεί πάνω από 200 φορές για κλοπές πεζών και τσαντών από αυτοκίνητα, εξαρθρώθηκε -για άλλη μια φορά- από την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών.
Η συμμορία αριθμούσε 85 μέλη, από τα οποία ένα είναι αστυνομικός που υπηρετεί σε τμήμα της Αθήνας κι έδινε πληροφορίες σε μέλος της οργάνωσης και στη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που έγινε την Τρίτη 20 Απριλίου συνελήφθησαν 28 άτομα.
Διαπιστωμένα τα μέλη της είχαν διαπράξει 185 κλοπές και 3 ληστείες, ενώ διερευνάται εάν συμμετείχαν και σε άλλες ενέργειες, εκτός από τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και την παράνομη διακίνηση αλλοδαπών που είχαν επεκτείνει πρόσφατα την δράση τους. Συνήθεις περιοχές που δρούσαν ήταν τα Εξάρχεια, το Σύνταγμα, η Ομόνοια, η Ακρόπολη και ο Νέος Κόσμος.
