Η αήθης επίθεση στον πρύτανη της ΑΣΟΕΕ, Δημήτρη Μπουραντώνη, συνεχίζει να προκαλεί αντιδράσεις με το υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ. μαζί με το υπουργείο Οικονομικών να προκηρύσουν χρηματική αμοιβή εκατό χιλιάδες (100.000) ευρώ, σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες σε αρμόδια Αρχή, στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.
Πρόκειται καταφανέστατα για μια επιλεκτική επικήρυξη καθώς την ίδια ώρα ο φυγόποινος Χρήστος Παππάς παραμένει εδώ και εννέα μέρες άφαντος και τον αναζητούν οι αρχές.
Η σοκαριστική εικόνα που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο από παρέμβαση ομάδας νεαρών στο γραφείο του πρύτανη που απεικονίζει τον Δημήτρη Μπουραντώνη με μία ταμπέλα κρεμασμένη στον λαιμό όπου αναγράφεται «αλληλεγγύη στις καταλήψεις», προκάλεσε την καταδίκη του πολιτικού κόσμου.
