Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ., καθώς ένας από τις συλληφθέντες τους ληστείας στα ΕΛΤΑ στις 27 Νοεμβρίου στα Βίλια κατά την οποία δύο από δράστες είχαν τραυματιστεί από αστυνομικά πυρά.

Σήμερα τα ξημερώματα ο άνδρας κατάφερε να αποδράσει από κρατητήρια της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Δυτικής Αττικής στο Μενίδι, αφού λίμαρε τα κάγκελα του κελιού του μαζί με ένα ακόμα άτομο και να πηδήξουν στο πίσω μέρος του κτηρίου. 

Στη συνέχεια εξαφανίστηκαν φεύγοντας από διαφορετικές κατευθύνσεις. Όταν ο σκοπός τους αντιλήφθηκε, τους καταδίωξε και ειδοποίησε άνδρες της άμεσης δράσης, που ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τον ένα δραπέτη.

Οι αστυνομικοί πραγματοποιούν έρευνες για τον εντοπισμό του ληστή σε περιοχές της Δυτικής Αττικής και κυρίως στα Λιόσια, ενώ άγνωστο παραμένει πως βρέθηκε η λίμα στην κατοχή ενός εκ των δύο.