Σε ισχύ τίθενται έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό λόγω προγραμματισμένων εργασιών, οι οποίες θα φέρουν προσωρινή αλλά πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο ύψος της Παιανίας.
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, οι ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σε δύο φάσεις:
- αύριο Πέμπτη και
- την προσεχή Δευτέρα 20 Ιουλίου
Και στις δύο περιπτώσεις, οι περιορισμοί θα ισχύσουν κατά τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες, συγκεκριμένα από τις 23.30 έως τις 06:00 της επόμενης ημέρας.
Ποια σημεία επηρεάζονται
Η διακοπή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή του Δήμου Παιανίας και αφορά:
- την Αττική Οδό στο ύψος των Σταθμών Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (ΣΕΑ) Μεσογείων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και
- τη συνδετήρια γέφυρα μεταξύ των ΣΕΑ. Μεσογείων.
Πώς θα διεξάγεται η κυκλοφορία (εναλλακτική διαδρομή)
Η μετακίνηση των οδηγών δεν θα διακοπεί ολοκληρωτικά, καθώς έχει προβλεφθεί παράκαμψη στο σημείο των εργασιών.
Η ροή των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας θα εκτρέπεται μέσω της ράμπας εξόδου του ΣΕΑ Μεσογείων και η επανείσοδος στην Αττική Οδό θα γίνεται αμέσως μετά, μέσω της αντίστοιχης ράμπας εισόδου του ΣΕΑ.
Οι αρχές απευθύνουν έκκληση στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από το σημείο, να μειώνουν ταχύτητα και να ακολουθούν πιστά την εργοταξιακή οδική σήμανση για την αποφυγή ατυχημάτων.
