Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή της Αλφειούσας στην Ηλεία, στον δρόμο προς Καλλίκωμο και Λαδικό, όταν δύο οχήματα συγκρούστηκαν και στη συνέχεια τυλίχθηκαν στις φλόγες.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, ένα BMW M4 και ένα Jeep συγκρούστηκαν σε στροφή του δρόμου, στην πρώτη μεγάλη ανηφορική φουρκέτα από την Αλφειούσα προς Καλλίκωμο, κάτω από συνθήκες που παραμένουν υπό διερεύνηση.
Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή, με αποτέλεσμα λίγα λεπτά αργότερα και τα δύο οχήματα να πάρουν φωτιά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το Jeep κινούνταν και με υγραέριο ως καύσιμο. Ως πιθανή αιτία του ατυχήματος εξετάζεται η ολισθηρότητα του οδοστρώματος.
Δεν τραυματίστηκαν οι δύο οδηγοί
Παρά τη σφοδρότητα της πρόσκρουσης και την πυρκαγιά που ακολούθησε, οι δύο οδηγοί κατάφεραν να εγκαταλείψουν εγκαίρως τα οχήματά τους και δεν τραυματίστηκαν. Στο σημείο επιχείρησαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου για την κατάσβεση της φωτιάς.
Άμεσα ειδοποιήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο οι οδηγοί, αν και σοκαρισμένοι, ήταν καλά στην υγεία τους και δεν χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.
Δείτε εικόνες και βίντεο από το σημείο του τροχαίο στην Ηλεία:
![Ηλεία: Σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων – Τυλίχθηκαν στις φλόγες [εικόνες – βίντεο]](https://www.efsyn.gr/wp-content/uploads/2026/05/troxaio-3.jpg)
![Ηλεία: Σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων – Τυλίχθηκαν στις φλόγες [εικόνες – βίντεο]](https://www.efsyn.gr/wp-content/uploads/2026/05/troxaio-ileia-1.jpg)
![Ηλεία: Σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων – Τυλίχθηκαν στις φλόγες [εικόνες – βίντεο]](https://www.efsyn.gr/wp-content/uploads/2026/05/troxaio-ileia-3.jpg)