Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Πώς θα σας φαινόταν εάν ο τελικός του ελληνικού Κυπέλλου για το 2017 πραγματοποιούνταν στο… Allianz Arena του Μονάχου; Για τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη μια ανάλογη ιδέα φαντάζει ενδιαφέρουσα, αλλιώς δεν εξηγείται η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Σύμφωνα με αυτή, η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ ενέκρινε την εισήγηση Γκιρτζίκη για να είναι πρώτη επιλογή για τον τελικό Κυπέλλο έδρα σε γήπεδο της Γερμανίας.

Η εκτελεστική επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στη συνεδρίαση της Πέμπτης 11.08.2016 ενέκρινε την εισήγηση του προέδρου για τη δυνατότητα της ΕΠΟ να ορίζει ως έδρα διεξαγωγής του Τελικού Αγώνα Κυπέλλου γήπεδο εκτός Ελλάδας με πρώτη επιλογή γήπεδο της Γερμανίας τροποποιώντας αναλόγως τη σχετική προκήρυξη. 

Ως εκ τούτου η προκήρυξη του κυπέλλου επαγγελματικών ομάδων περιόδου 2016/2017 στο άρθρο 3 διαμορφώνεται ως ακολούθως: 

Έκτη φάση / τελικός αγώνας 

Η έδρα του τελικού αγώνα του κυπέλλου επαγγελματικών ομάδων θα αποφασιστεί από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ μετά από πρόταση της επιτροπής κυπέλλου μετά την ολοκλήρωση των αγώνων της δεύτερης φάσης η ΕΠΟ δύναται να ορίσει ως έδρα διεξαγωγής του τελικού αγώνα γήπεδο εκτός Ελλάδος με πρώτη επιλογή γήπεδο της Γερμανίας σύμφωνα με τις διατάξεις των κανονισμών FIFA / UEFA. Ως ημερομηνία διεξαγωγής του ορίζεται το Σάββατο 6 Μαΐου 2017 εκτός αν προκύψουν λόγοι ανωτέρας βίας.