Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Κριστιάνο Ρινάλντο, Αντουάν Γκριεζμάν και Γκάρεθ Μπέιλ οι τρεις υποψήφιοι για το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή στην Ευρώπη την τελευταία σεζόν.

Στην ψηφοφορία για να βγει η τελική τριάδα συμμετείχαν 55 δημοσιογράφοι από τις ομοσπονδίες που ανήκουν στην UEFA.

Και οι τρεις είχαν εξαιρετική παρουσία στο Euro: ο Ρονάλντο αναδείχθηκε πρωταθλητής με την Πορτογαλία, ο Μπέιλ οδήγησε την Ουαλία στα ημιτελικά, ενώ ο Γκριεζμάν πέτυχε 6 γκολ και οδήγησε τη Γαλλία στον τελικό.

Μεγάλος απών ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος είχε κερδίσει το βραβείο πέρυσι. Ο Μέσι ήρθε πέμπτος στην ψηφοφορία του δεύτερου γύρου, μία θέση μετά τον συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα Λουίς Σουάρες.

Μπουφόν, Πέπε, Νόιερ, Κρόος και Μίλερ συμπλήρωσαν τη δεκάδα.

Η ανακοίνωση του νικητή θα γίνει στις 25 Αυγούστου στο Μονακό κατά τη διάρκεια της κλήρωσης για τους ομίλους του Champions League.