Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Απόλυτη είναι η στήριξη του Γιάννη Αλαφούζου στον Αντρέα Στραματσόνι και θεωρείται δεδομένη η παραμονή του Ιταλού προπονητή στο ξεκίνημα της νέας σεζόν, ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων του Παναθηναϊκού στα επικείμενα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» επέστρεψε χθες στην Αθήνα από το εξωτερικό και συνομίλησε αρκετή ώρα με τον «Στράμα» τόσο για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα εν όψει των πλέι οφ, όπου θα δοθεί ασφαλώς το βάρος, όσο και για τον σχεδιασμό που αφορά τη νέα σεζόν.

Στο τραπέζι έπεσαν συγκεκριμένα ενδεχόμενα που σχετίζονται με το υπάρχον έμψυχο δυναμικό της ομάδας, η πλήρης αξιολόγηση του οποίου θα ολοκληρωθεί μετά το τέλος της παρούσας σεζόν, ενώ σε ό,τι αφορά τους μεταγραφικούς στόχους έχει ήδη υπάρξει προεργασία, όχι όμως και προχωρημένες επαφές με ποδοσφαιριστές. Αλλωστε δεν υφίσταται λόγος για βιασύνη.

Οσον αφορά τις χθεσινές εξελίξεις και την αποτροπή του Grexit, η «πράσινη» ΠΑΕ περιμένει να ξεκαθαρίσουν όλα τα δεδομένα που εμπεριέχονται στον «συμβιβασμό» των εμπλεκόμενων πλευρών για να τοποθετηθεί επισήμως.

Σε πρώτη φάση υπάρχει επιφυλακτικότητα αναφορικά με το κατά πόσο ισχύει η άμεση αποχώρηση όλων όσοι εμπλέκονται στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης», αλλά ταυτοχρόνως και απόλυτη ικανοποίηση για την αποφυγή του Grexit στο οποίο ο Παναθηναϊκός ήταν κάθετα αντίθετος.