Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Ο φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ του Βελγίου και της Ισπανίας που είχε προγραμματιστεί στις Βρυξέλλες σήμερα αναβλήθηκε για λόγους ασφάλειας και ύστερα από υποδείξεις της κυβέρνησης λόγω της κατάστασης που επικρατεί μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι.

«Η κυβέρνηση ήρθε σε επαφή με την URBSFA (ομοσπονδία) απόψε (σ.σ. χθες) και τη συμβούλεψε να μη διοργανωθεί το ματς Βελγίου-Ισπανίας αύριο βράδυ (σ.σ. απόψε)», αναφέρει σε γραπτή δήλωση η Ομοσπονδία ποδοσφαίρου.

Στη δήλωση η ομοσπονδία εξηγεί ότι η αναβολή έγινε γιατί η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση ύψιστου συναγερμού και ένας ύποπτος των επιθέσεων αναζητείται ακόμα.

Αμφιβολίες για τη διεξαγωγή του αγώνα είχαν αρχίσει να εκφράζονται από νωρίς, ιδιαίτερα αφότου οι αρχές ταυτοποίησαν έναν Βέλγο υπήκοο ως πιθανό διοργανωτή των επιθέσεων, με τις Βρυξέλλες ως βάση.