Τρεις βαθμούς, με διαφορετικές «προσεγγίσεις» πήραν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Ο «Δικέφαλος» έφτασε στη νίκη με ανατροπή του σκορ, ενώ οι «πράσινοι» νίκησαν με 1-0 τον Πλατανιά, αλλά αποδοκιμάστηκαν από τους οπαδούς του για την εμφάνισή τους.
Στο γήπεδο του Περιστερίου, ο ΠΑΟΚ νίκησε και μάλιστα με ανατροπή στο τέλος του αγώνα, 2-1 τον Ατρόμητο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ούμπνιντες στο 63΄, ο Μπερμπάτοφ με το πρώτο του γκολ στα ελληνικά γήπεδα ισοφάρισε στο 72΄ και στο 90΄ ο Μακ έδωσε τη νίκη στον «Δικέφαλο».
Οι συνθέσεις των ομάδων
Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Ουσέρο, Κοντοές, Γοδόι, Φυτανίδης, Στόιτσεφ (46′ Πίτου Γκαρσία), Λαζαρίδης, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Μπρίτο (58′ Λε Ταλέκ), Ναπολεόνι.
ΠΑΟΚ: Όλσεν, Τζαβέλλας, Κόστα, Βίτορ (70′ Σάμπο), Τζιόλης, Κάτσε, Πέλκας, Ροντρίγκες, Κωνσταντινίδης (59′ Μπερμπάτοφ), Μακ, Αθανασιάδης (65′ Ζάιρο).
Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής:
- Καλλονή-Παναιτωλικός… 5-1
- Ηρακλής-Ξάνθη… 1-1
- Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα… 5-1
- Παναθηναϊκός-Πλατανιάς… 1-0
- Λεβαδειακός-Αστέρας Τρ… 2-1
- Πανιώνιος-Πανθρακικός… 1-1
- Ατρόμητος-ΠΑΟΚ… 1-2
- Βέροια-ΑΕΚ… (28/09)
Η βαθμολογία (σε 5 αγώνες)
1. Ολυμπιακός… 15
2. Παναθηναϊκός… 12
3. ΠΑΟΚ… 10
4. ΑΕΚ… 7 (4 αγ.)
. Παναιτωλικός… 7
. Αστέρας Τρίπολης… 7
. ΠΑΣ Γιάννινα… 7
. Πανιώνιος… 7
9. Ατρόμητος… 6
. Ξάνθη… 6
. Λεβαδειακός… 6
12. Βέροια… 5 (4 αγ.)
. Καλλονή… 5
. Ηρακλής… 5
15. Πανθρακικός… 2
16. Πλατανιάς… 1
