ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ efsyn.gr
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Νίκη από… ατόφιο χρυσάφι κατέκτησε, το Σάββατο το βράδυ, στην Τρίπολη, ο Ιωνικός στην προσπάθειά του να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία της χώρας, επικρατώντας με ανατροπή του τοπικού Αστέρα (2-3).

Οι Νικαιώτες είχαν σε φοβερή βραδιά τους Αοσμαν και Λένις, που έκαναν σμπαράλια τους Αρκάδες, οι οποίοι προηγήθηκαν απ’ τα… αποδυτήρια (6΄) με τον Καπίγια (1-0) και έλεγχαν το ματς έως το 60’. Τότε, ο Αοσμαν έβγαλε φανταστική πάσα στον Λένις που βγήκε τετ α τετ με τον Τσιφτσή.

Ο Καστάνο τον έσπρωξε λίγο πριν στείλει την μπάλα στο δοκάρι, ο διαιτητής Κουμπαράκης κλήθηκε από το VAR και κατόπιν έδωσε πέναλτι και κόκκινη κάρτα στον Καστάνο, καθώς δεν είχε πρόθεση να βρει την μπάλα. Εκτοτε το ματς άλλαξε πλήρως. Ο Αοσμαν ισοφάρισε (1-1) με το πέναλτι στο 63’ και στο 67’ έβγαλε ξανά μόνο του τον Λένις με τον Τσιφτσή κι αυτός διαμόρφωσε το 1-2.

Ο Αστέρας πάλεψε παρά το αριθμητικό του μειονέκτημα κι είχε δοκάρι με τον Κρέσπι (89’) για την ισοφάριση, όμως στο 90+8’ ο Μάναλης έφυγε πίσω από το κέντρο και έκανε το 1-3, με τον Κρέσπι να διαμορφώνει το 2-3 στο 90+10’. Να σημειωθεί ότι ο Αστέρας γνώρισε την πρώτη του ήττα ύστερα από επτά ματς στο γήπεδό του.

Αστέρας Τρίπολης (Μ. Ράσταβατς): Τσιφτσής, Καρμόνα, Χριστόπουλος (81’ Τιλίκα), Καστάνο, Αλβαρες, Μουνάφο, Βαλιέντε, Σίτο (81’ Κρέσπι), Ριέρα (80’ Μπενίτο), Καπίγια (64’ Αντζουλάς), Σονί.

Ιωνικός (Δ. Σπανός): Χουτεσιώτης, Βαφέας, Σάντσες, Κιάκος (90’ Καμπράλ), Ρομαό, Κάνιας, Ντάλσιο, Ματσούκας (73’ Γκοτσούλιας), Αοσμαν (85’ Πλατέλλας), Λένις (73’ Βαλεριάνος), Μάντζης (89’ Μάναλης).

Σκόρερ: 6’ Καπίγια, 90+10’ Κρέσπι – 63’ Αοσμαν, 67’ Λένις, 90+8’ Μάναλης.

Διαιτητής: Κουμπαράκης (Κυκλάδων).

Κίτρινη: 45’ Σονί – 18’ Κιάκος, 57’ Βαφέας, 90+7’ Μάναλης.

Κόκκινη: 61’ Καστάνο.