Με αιχμηρό τρόπο απάντησε η Θύρα 13, μέσω επίσημης ανακοίνωσης, στην πρόσφατη ατυχή τοποθέτηση του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, όσον αφορά το ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου, το οποίο χαρακτήρισε επικίνδυνο.
Οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού απάντησαν ότι το ποιος είναι επικίνδυνος θα κριθεί εκ του αποτελέσματος και υπογράμμισαν μεταξύ άλλων ότι τέτοιου είδους δηλώσεις του είναι… επικίνδυνες, συμπληρώνοντας με νόημα ότι δεν θα δεχτούν άλλη φορά τέτοιου είδους τοποθετήσεις.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύρας 13 για τον δήμαρχο Αθηναίων έχει ως εξής: «Κώστα Μπακογιάννη, με τεράστια προσοχή παρακολουθήσαμε τις δηλώσεις σου, όπως παρακολουθούμε κάθε τι που αφορά την εξέλιξη του γηπεδικού, σχετικά με τα πλάνα του Δήμου Αθηνών που αφορούν το γήπεδο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Α.Ο. Εφιστούμε την προσοχή τόσο σε εσένα όσο και στους υπόλοιπους αρμόδιους φορείς, υπενθυμίζοντάς σας τα παρακάτω:
1. Το γήπεδο που διαπραγματευόμαστε να κατασκευαστεί στον Βοτανικό έχει ως κύριο και σημαντικότερο γνώμονά του τα συμφέροντα του συλλόγου.
2. Οταν χτιστεί, θα γίνει με σκοπό το καλό του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ και όχι την ανάπτυξη οποιασδήποτε ξεχασμένης και παραμελημένης περιοχής της Αθήνας ούτε την προσέλκυση επενδυτικών κεφαλαίων, άσχετα με τα συμφέροντα του συλλόγου.
3. Την όποια απόφαση σχετικά με την έναρξη εργασιών στον Βοτανικό και την παραχώρηση του γηπέδου της Λεωφόρου θα τη λάβει ο κόσμος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Α.Ο., μετά από γενική συνέλευση του ερασιτέχνη, εάν και εφόσον οι όροι παραχώρησης είναι συμφέροντες για τον σύλλογο. Οποιαδήποτε αλλαγή πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Λεωφόρου, η οποία το διαφοροποιεί από το πώς το ξέρουμε ώς σήμερα, θα γίνει μετά την ολοκλήρωση ΟΛΩΝ των εργασιών του νέου γηπέδου.
4. Δηλώσεις που χαρακτηρίζουν επικίνδυνο το γήπεδο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, στο οποίο στεγάζονται τόσο επαγγελματικά όσο και ερασιτεχνικά τμήματα του συλλόγου, είναι επικίνδυνες από μόνες τους και μας κάνουν να έχουμε αμφιβολίες για τη φερεγγυότητά σου.
5. Το ποιος είναι επικίνδυνος ή όχι στη συγκεκριμένη υπόθεση θα κριθεί εκ του αποτελέσματος. Δεν θα δεχτούμε άλλη φορά τέτοιου είδους δηλώσεις.
Οτιδήποτε διαφορετικό των παραπάνω θα μας βρίσκει απέναντί σας με κάθε τρόπο.ΘΥΡΑ 13 – 1966».
● Φιλικό ματς προπονητικού χαρακτήρα με την Κ19 του συλλόγου θα δώσει ο Παναθηναϊκός, την Παρασκευή το απόγευμα (6.30), στο Κορωπί.
