Με επίγνωση της δυσκολίας της αποστολής που θα έχει απόψε στο «Γ. Καραϊσκάκης» η ομάδα του, παρότι έχει το πλεονέκτημα ότι πάει για δύο αποτελέσματα (νίκη, ισοπαλία) εμφανίστηκε ο προπονητής του Ερ. Αστέρα, Βλάνταν Μιλόγεβιτς.
Ο Σέρβος τεχνικός, με έξτρα εμπειρία από τη θητεία του στον πάγκο του Πανιωνίου, έπλεξε το εγκώμιο του Ολυμπιακού, υποστήριξε ότι με όποια ομάδα κι αν παίζει στην έδρα του είναι το φαβορί και χαρακτήρισε την αναμέτρηση «πρόκληση» γι’ αυτόν και τους παίκτες του.
«Είναι τελευταίος αγώνας της φάσης των ομίλων και είναι ευκαιρία για εμάς να προκριθούμε. Υπήρχαν τόσα πολλά σημαντικά ματς. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι εδώ και έχει κάνει καλή δουλειά. Εχει τώρα μια μεγάλη πρόκληση. Θα δώσουμε το καλύτερο για τον αγώνα. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα. Ενας σίγουρα που λείπει εδώ και καιρό είναι ο Φορτούνης. Είναι παίκτης – κλειδί.
»Η ομάδα είχε φτιαχτεί πάνω του. Ηταν απώλεια για την ομάδα και την Εθνική Ελλάδας. Του εύχομαι ό,τι καλύτερο και να γυρίσει τον Γενάρη. Ποντένσε, Ομάρ, Σα. Ολοι οι παίκτες είναι πολύ δυνατοί. Ο Ολυμπιακός παίζει σαν μια γροθιά και έχει δυνατές μονάδες, όπως τον πολύ ταλαντούχο Ποντένσε. Βασίζεται στο ομαδικό πνεύμα. Πιο παλιά έπαιζε πιο ατομικά. Τώρα όχι. Το σύγχρονο και μοντέρνο ποδόσφαιρο θέλει 10 παίκτες να παίζουν στο γήπεδο».
Αναφερόμενος στα δικά του πλάνα για την 11άδα, ενημέρωσε ότι ο Μποάκιε είναι καλά, αλλά δεν είναι σίγουρος πόσο χρόνο θα αντέξει σε αυτούς τους ρυθμούς. Ο μόνος που δεν είναι καλά είναι ο Γιόβανσιτς».
Ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού και νυν του Ερ. Αστέρα, Μάρκο Μαρίν, σχολίασε:
«Είναι ωραίο για μένα που επιστρέφω εδώ. Εχω κάνει μεγάλες νίκες, πήρα τίτλο, τώρα όμως είμαι στον Ερυθρό Αστέρα και θα πρέπει να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα μου. Θα μιλήσουμε πριν ή μετά το παιχνίδι.
»Δύσκολο να ξεχωρίσω κάποιο πρόσωπο από τους παλιούς συμπαίκτες μου. Ομως θα μιλήσω για τον Ομάρ, με τον οποίο έχω ακόμη επικοινωνία. Το βασικό όμως είναι ότι πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος εδώ για να βοηθήσω την ομάδα μου».
