Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Παρά το κάταγμα στο αριστερό μετακάρπιο, ο Χρήστος Αραβίδης είναι στην αποστολή για το ματς της ΑΕΚ στον Ταύρο με τον Φωστήρα την Κυριακή. Και να μην κριθεί πως είναι σε θέση να ξεκινήσει, είναι φανερό πως ο τραυματισμός που αποκόμισε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τελικά δεν θα στοιχίσει ούτε στον ίδιο, ούτε στην ομάδα του.

Αντίθετα, για τον Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο τα πράγματα είναι πιο μπερδεμένα. Ο Ισπανός, παρότι έπαιξε με την Ερμιονίδα το προηγούμενο Σάββατο για περίπου 20΄, έμεινε εκτός αποστολής με τον Ολυμπιακό, μένει και τώρα. Σε συνεννόηση με το ιατρικό τιμ η απόφαση του Δέλλα. Γεγονός που αφήνει περιθώριο για ανησυχίες, ενώ δεν θα είναι η πρώτη φορά φέτος στην ΑΕΚ, που δεν εξελίσσεται εντελώς ομαλά η επανένταξη ενός παίκτη μετά από διάστημα απουσίας λόγω τραυματισμού.

Σήμερα (Παρασκευή) βγήκε από το νοσοκομείο μετά από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε την Πέμπτη και ο Πέτρος Μάνταλος. Μάλιστα μετά την προπόνηση πήγαν στο νοσοκομείο όλοι οι παίκτες της ΑΕΚ, για να τον συνοδεύσουν στην έξοδο του.

Εκεί θα είχαν την ευκαιρία να δουν και την ανθοδέσμη που είχε στείλει το πρωί η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με ευχές για περαστικά από πρόεδρο, προπονητή και παίκτες των «ερυθρόλευκων»… 

Πειθαρχική δίωξη κατά ΑΕΚ και Μελισσανίδη

Τέλος, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, άσκησε πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη, για τις δηλώσεις του τελευταίου μετά το ματς της Τετάρτης, που αφορούσαν την ΕΠΟ και την ΚΕΔ. 

Αντίθετα ως τώρα δεν έχει υπάρξει καμιά παρέμβαση, για την συμπεριφορά των Περέιρα και Κασάμι, που όπως είναι γνωστό έκαναν άσεμνες χειρονομίες προς τους φιλάθλους της ΑΕΚ, μετά το γκολ του Χάρα. Μάλιστα τα περιστατικά που είδαν δεκάδες χιλιάδες μάτια στο ΟΑΚΑ, δεν έτυχε να δουν ο παρατηρητής της ΕΠΟ, Παλάσκας, αλλά ούτε και ο διαιτητής Καλογερόπουλος, με αποτέλεσμα να μην έχει καταγραφεί ούτε στην έκθεση του πρώτου, ούτε στο φύλλο αγώνα που συντάσσεται με ευθύνη του δεύτερου. 

Αυτό βέβαια δεν στερεί τη δυνατότητα αυτεπάγγελτης παρέμβασης, ενώ δεν αποκλείεται η ΑΕΚ να ακολουθήσει τον δρόμο του Παναθηναϊκού που στράφηκε στην τακτική Δικαιοσύνη.