ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ efsyn.gr , Κώστας Πετρωτός
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Ξάφνιασαν χθες τους πάντες η άφιξη του Ντάριο Σρνα στη Θεσσαλονίκη και οι συζητήσεις που είχε με τον Γιώργο Σαββίδη για το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

Ο 36χρονος, μέχρι πρότινος αρχηγός της Εθνικής Κροατίας και της Σαχτάρ, από τους κορυφαίους παίκτες της χώρας του την τελευταία δεκαπενταετία, εθεάθη στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» με τον γιο του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ και στη συνέχεια είχαν συζητήσεις στο «Μακεδονία Παλάς» πάνω στο ενδεχόμενο της συνεργασίας τους, παρουσία και του ατζέντη, Βαντίμ Σαμπλί, που εκπροσωπεί και τους Λέο Μάτος και Εβγέν Σάχοβ.

Ο Σρνα έδειξε ότι δεν επιδιώκει ακόμη ένα συμβόλαιο και εγγυημένο χρόνο συμμετοχής και ζητά μόνο να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετά την τιμωρία που του είχε επιβληθεί από τον περασμένο Σεπτέμβριο για χρήση απαγορευμένων ουσιών σε προπόνηση της Σαχτάρ τον Μάρτιο του 2017.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έδειξε αρνητικός στην προοπτική απόκτησής του, μετά και από εισήγηση του πατέρα του Μιρτσέα που συνεργάστηκε μαζί του στη Σαχτάρ.

Την απόφαση θα την πάρει ο Ιβάν Σαββίδης μετά τις εισηγήσεις του Λούμπος Μίχελ και του γιου του Γιώργου, που έχει πλέον πολύ ενεργό ρόλο.

Και οι δύο φαινόταν χθες το βράδυ να κλείνουν προς το να εισηγηθούν θετικά, παρά το γεγονός ότι ο Σρνα θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί από τις 22 Αυγούστου.

Οπως και να ‘χει, ο ΠΑΟΚ ξέφυγε από τον βασικό σχεδιασμό του, που έκανε λόγο για την ενίσχυση στον άξονα (στόπερ, μέσος box to box και ένας επιθετικός ως εναλλακτική πίσω από τον Πρίγιοβιτς) και έριξε το βάρος σε μία θέση, αυτή του δεξιού μπακ, για την οποία ο Κίτσιου αρχικά λογιζόταν ως ο παίκτης που θα δίνει ανάσες στον Λέο Μάτος.

Από εκεί και πέρα σε θέματα παικτών οι νεότερες πληροφορίες είναι ότι για τον Κουλούρη δείχνουν ενδιαφέρον Ατρόμητος και Γιάννινα, ενώ για τον Γλύκο ενδιαφέρεται η Ανόρθωση.