Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Oταν ακόμη και ο Μανόλο Χιμένεθ, που στο κλείσιμο του 2017 μίλησε για μεγάλη ανάγκη ενίσχυσης, δηλώνει τώρα πως … δεν τρελαίνεται για άλλη μεταγραφή, καταλαβαίνει κανείς εύκολα πως στην ΑΕΚ οι πιθανότητες για περαιτέρω προσθήκες ώς το τέλος του Γενάρη δεν είναι πολλές.

Ο τεχνικός της Ενωσης ρωτήθηκε για το αν θέλει ακόμη ένα εξτρέμ και έστειλε μήνυμα… αυτοσυγκράτησης. «Αν υπάρξει μια τέτοια περίπτωση ενός παίκτη που μας ενδιαφέρει η ΑΕΚ θα το προσπαθήσει, αλλά δεν πρέπει να είμαστε… τρελαμένοι. Τα πράγματα λειτουργούν. Λόγω των ποδοσφαιριστών και της προσπάθειας που γίνεται από τους παίκτες λειτουργούν, αλλά δεν πρέπει να τρελαινόμαστε ότι η ΑΕΚ πρέπει να πάρει έναν τέτοιο παίκτη».

Στην πραγματικότητα αυτή τη στιγμή και πάντα με δεδομένο πως το να μη γίνει κίνηση συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, ίσως το αριστερό μπακ να έχει αποκτήσει προτεραιότητα σε σχέση με τον εξτρέμ. Ειδικά αν ευοδωθεί μια προσπάθεια, που είναι σε εξέλιξη, για να βρεθεί ομάδα και να παραχωρηθεί ο Βινίσιους είτε ελεύθερος είτε δανεικός.

Από εκεί και πέρα, αν και υπάρχουν πλέον και στο Βέλγιο δημοσιεύματα για ενδιαφέρον της Αντερλεχτ για τον Βράνιες, πρόταση δεν έχει έρθει ακόμη στην ΑΕΚ.

Αλλά κι αν έρθει και είναι στα 2,5 εκατ. που έχει ακουστεί, δύσκολα θα τον δώσει. Πάντως ο Βόσνιος πιθανότατα δεν θα ξεκινήσει βασικός αύριο με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ, κυρίως λόγω του ότι δεν εμφανίστηκε σε καλή κατάσταση στο ματς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό.

Σε αυτό το ματς, αν κριθεί ανέτοιμος ο Μπακασέτας που έχει χάσει προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα, δεν αποκλείεται να δούμε το ντεμπούτο του Μασούντ στην ενδεκάδα και στο πρωτάθλημα.