Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

H μεταγραφή του Ρομελού Λουκακού στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανέτρεψε τα σχέδια του Αλβαρο Μοράτα να αγωνιστεί στους «κόκκινους διαβόλους». Ανέτρεψε όμως και τα σχέδια του Αντόνιο Κόντε να ενισχύσει την επίθεση της Τσέλσι με τον Βέλγο στράικερ, με δεδομένο ότι δεν υπολογίζει πλέον στον Ντιέγο Κόστα.

Ομως φαίνεται ότι οι δύο αυτοί «ριγμένοι» της υπόθεσης σκέφτονται να ξεπεράσουν το πρόβλημα στρεφόμενος ο ένας στον άλλο. Ετσι οι Λονδρέζοι ετοιμάζουν πρόταση 80 εκατ. ευρώ για τον 24χρονο διεθνή επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης, που από καιρό έχει αποφασίσει να αφήσει το «Σαντιάγο Μπερναμπέου» προς αναζήτηση περισσότερου χρόνου συμμετοχής.

Το ζήτημα που προκύπτει είναι αν η «βασίλισσα» θα ενδώσει με το ποσό αυτό, καθώς τα ίδια πρόσφερε και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η συμφωνία δεν προχώρησε. Οι Μαδριλένοι ζητούν 90 εκατ. ευρώ ακατέβατα, δεδομένου ότι δεν θέλουν να διευκολύνουν την αποχώρηση του παίκτη, τον οποίο ο Ζινεντίν Ζιντάν θα ήθελε να κρατήσει στο ρόστερ των πρωταθλητών Ευρώπης.

Αυτό κατέστη γνωστό στον πατέρα και στον ατζέντη του ποδοσφαιριστή, που συναντήθηκαν την περασμένη εβδομάδα με τη διοίκηση της Ρεάλ και πήραν τη διαβεβαίωση ότι αν έρθει πρόταση με αυτό το ποσό στα γραφεία τους δεν θα εμποδίσουν τον παίκτη να φύγει. Οχι όμως με λιγότερα…

Αν πάλι δεν προκύψει «γάμος» του Μοράτα με την Τσέλσι, οι «μπλε» είναι διατεθειμένοι να χτυπήσουν την πόρτα της Ντόρτμουντ για τον Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, με πρόταση 70 εκατ. ευρώ (όσα δηλαδή προόριζαν και για τον Λουκακού).

Σήμερα οι «μερένγκες» αναχωρούν για την προετοιμασία τους που θα διεξαχθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες και η παρουσία ή μη του Αλβαρο Μοράτα και του Χάμες Ροδρίγες στο αεροπλάνο θα κριθεί από την εξέλιξη στα μεταγραφικά «επεισόδια» που τους αφορούν.

Σύμφωνα με τα κολομβιανά μέσα ενημέρωσης, για τον Χάμες ενδιαφέρεται η Μπάγερν Μονάχου και είναι θέμα ωρών να φτάσει επίσημη πρόταση στα γραφεία της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Κάρλο Αντσελότι βλέπει με πολύ καλό μάτι το να συνεργαστεί ξανά με τον Κολομβιανό, που επί ημερών του στη «βασίλισσα» αγωνίστηκε σε 46 αγώνες, πέτυχε 17 γκολ και μοίρασε 18 ασίστ.

Αντίθετα με την περίπτωση του Μοράτα, ο Ζιντάν έχει ήδη εισηγηθεί από καιρό την παραχώρηση του Χάμες, καθώς στη θέση του ήδη υπάρχουν οι Ισκο, Μάρκο Ασένσιο, αλλά και ο Ντάνι Θεμπάγιος, που αναμένεται να ολοκληρώσει αυτές τις μέρες τη μετακίνησή του από την Μπέτις στη Ρεάλ.