Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Ο Παναθηναϊκός έχασε για τρίτη φορά φέτος από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να αποδεικνύει ότι έχει βρει τον τρόπο να αντιμετωπίζει το «τριφύλλι». Εμφανώς βελτιωμένη η ομάδα του Τζόρτζεβιτς, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό.

Ο Παναθηναϊκός είναι, πλέον, με την «πλάτη στον τοίχο», καθώς  μετράει τρεις ήττες και μόλις μία νίκη στο TOP -16 της Eurolegue.

Η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς ήταν εμφανώς βελτιωμένη σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια, ωστόσο τα συνεχή τρίποντα των Ρώσων στο τέταρτο δεκάλεπτο χάρισαν τη νίκη στην ομάδα του Μπαρτζώκα.

Πρώτος σκόρερ για τους πράσινους ο Φελτνέιν με 13 πόντους, ενώ το ακολούθησαν οι Γιάνκοβις και Φώτσης με 12 και ο Ραντούλιστα με 11.

Πρώτος σκόρερ ο Ντρέιπερ που πέτυχε 20 πότνους με 6/8 τρίποντα.

Δεκάλεπτα: 22-22, 38-39, 53-51, 76-67 

Λοκομοτίβ Κουμπάν: Ντιλέινι 14 (3), Σίνγκλετον 4, Ράντολφ 11 (1), Ντρέιπερ 20 (6), Κλαβέρ 4, Κολιούσκιν, Βορόνοφ 6, Ζούμπκοφ 9 (2), Μπρόεκοφ 8 (1). 

Παναθηναϊκός: Πάβλοβιτς 1, Γιάνκοβιτς 12 (2), Φώτσης 12 (3), Ραντούλιτσα 11, Φελντέιν 13 (3), Διαμαντίδης 7 (1), Γκιστ 5, Καλάθης 4 (8 ασ.), Κούζμιτς 2.