Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Στο νέο σπίτι του φορμαρισμένου Γιάννη Μπουρούση, τη «Φερνάντο Μπουέσα Αρένα», ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει απόψε (21.30,NS2), όχι μόνο να νικήσει τη Λαμποράλ για να διπλασιάσει τις νίκες του στην Ευρωλίγκα, αλλά και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τη δεύτερη ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Τα καλά νέα για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο είναι ότι για πρώτη φορά έχει μαζί του τον Οθέλο Χάντερ, ο οποίος είναι έτοιμος να κάνει την πρώτη του φετινή εμφάνιση και να δυναμώσει την «ερυθρόλευκη» front line και παράλληλα να ενισχύσει την κλονισμένη αυτοπεποίθηση των συμπαικτών του.

Το βασικό «όπλο» της Λαμποράλ, που ξεκίνησε με ήττα στο Μιλάνο, είναι ο ξέφρενος ρυθμός που προσπαθεί να δώσει στο παιχνίδι, ειδικά στην έδρα της. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός δεν θέλει να την αφήσει να τρέξει και να ενθουσιαστεί από το ενθουσιώδες κοινό της Βασκονίας.