Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Μια… ανάσα από τους τελικούς της Α1 Ανδρών/Basket League, βρίσκεται πλέον ο Παναθηναϊκός, μετά την ανάκτηση του προβαδίσματος στην ημιτελική σειρά των πλέι οφ (2-1).

Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 89-80 του Περιστερίου στο Game 3 στο ΟΑΚΑ και το προσεχές Σάββατο (27/5, 19:15) θα προσπαθήσουν να πάρουν το «εισιτήριο» για την τελική φάση, στο 4ο ματς που θα διεξαχθεί στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη έβγαλε αντίδραση μετά την ήττα στο προηγούμενο παιχνίδι, όμως η νίκη δεν ήρθε εύκολα. Οι γηπεδούχοι ζορίστηκαν στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο έληξε στο 49-49 και έδινε ελπίδες στην ομάδα του Βασίλη Σπανούλη για μια σπουδαία ανατροπή.

Ωστόσο στην τρίτη περίοδο ο Παναθηναϊκός έκανε ένα ξέσπασμα με σερί 27-10, πήρε διαφορά ασφαλείας και καθάρισε το ματς. 

Κορυφαίος για τους νικητές ο Ματέους Πονίτκα, με 16 πόντους, 7 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο ο Μάριους Γκριγκόνις που είχε συνολικά 20 πόντους, ενώ 16 είχε ο Λι που βοήθησε πολύ στο δεύτερο μέρος. 

Το Περιστέρι είχε ανάμεσα στους διακριθέντες τους Σιλβέν Φρανσίσκο (19 π.), Ντένμον (13π.) και Μωραΐτης (12π.).

Το επόμενο ματς, στην έδρα του Περιστερίου bwin, είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 27/5 στις 19:15.

Τα δεκάλεπτα: 30-24, 49-49, 76-59, 89-80