ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ efsyn.gr
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Μπορεί να έλειπε πάλι ο Γιάννης αλλά οι δυο ψηλοί έκαναν τη δουλειά και μίλησαν στα κρίσιμα. Με κορυφαίους τους Λόπεζ (24 π., 10 ρ., 9 τ.) και Πόρτις (28 π., 13 ρ.) οι Μπακς επικράτησαν με 118-113 των Νετς (Μιλς 23) και διατηρήθηκαν στον κορυφή της Ανατολής και ολόκληρου του ΝΒΑ.

Οι 9 τάπες του Λόπεζ (φωτ.) αποτελούν ρεκόρ καριέρας. Οι Γκρίζλις (Τζόουνς 22 π., 11 ασ.), που μέχρι νεωτέρας συνεχίζουν χωρίς τον Μοράντ, δεν δυσκολεύτηκαν να επικρατήσουν των Γουόριορς (Κάρι 29) με 131-110, παραμένοντας στην 3η θέση της Δύσης. Ακολουθούν τους Κινγκς, που δυσκολεύτηκαν αλλά με τον Σαμπόνις (24 π., 13 ρ., 10 ασ.) σε βραδιά triple double κατέβαλαν τους Νικς με 122-117. Ο Φινλανδός Μάρκανεν (36 π.) έβαλε τέλος στον κατήφορο των Τζαζ οδηγώντας τους σε «διπλό» επί των Μάτζικ (Μπαντσέρο 26) με 131-124, αναθερμαίνοντας τις ελπίδες τους για μια θέση στα play in της Δυτικής Περιφέρειας.

Με 19 ασίστ και 29 πόντους του Χαλιμπάρτον κατάφεραν οι Πέισερς να λυγίσουν τους Ρόκετς (Σμιθ 30 π., 12 ρ.) στην παράταση, με 134-125. Στο ντέρμπι των ουραγών της Ανατολής, οι Χόρνετς (Ροζίερ 21) επικράτησαν μέσα στο Ντιτρόιτ των Πίστονς (Γουάισμαν 16 π., 13 ρ.) με 113-103.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Κέβιν Ντουράντ (διάστρεμμα στην προθέρμανση), έδειξαν ότι θα μείνει εκτός δράσης για 20 μέρες. Αντίθετα ο τραυματισμός του Λούκα Ντόντσιτς στον γοφό δεν ήταν σοβαρός και σύντομα αναμένεται να επιστρέψει στη δράση.

Με 30.000 δολάρια πρόστιμο τιμώρησε το ΝΒΑ τον Φρεντ ΒανΒλίτ για τα όσα… βροντοφώναξε για αποφάσεις διαιτητή μετά τον αγώνα με τους Κλίπερς.