Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Αρχηγός της Ανατολής στο φετινό All Star Game αναδείχθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που θα βρει απέναντί του τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, που θα εκπροσωπήσει την ομάδα της Δύσης.

Ο Έλληνας μπασκετμπολίστας, στα 24 του χρόνια, πήρε τις περισσότερες ψήφους από κάθε άλλο παίκτη στην Ανατολική Περιφέρεια και θα είναι ο captain της ομάδας του στη γιορτή του μπάσκετ στο Σάρλοτ, το τριήμερο 15-17 Φεβρουαρίου.

Ο Αντετοκούνμπο συγκέντρωσε 4.375.747 ψήφους ενώ ο ΛεΜπρόν Τζέιμς συγκέντρωσε 4.620.809 ψήφους στη Δύση, όμως ο Έλληνας αθλητής κέρδισε 269 ψήφους στην ψηφοφορία των παικτών, έναντι 174 του ΛεΜπρον.

Οι βασικοί στην Ανατολή: Κάιρι Ίρβινγκ (Σέλτικς), Κέμπο Γουόκερ (Σάρλοτ Χόρνετς), Καουάι Λέοναρντ (Τορόντο Ράπτορς), Ζοέλ Εμπίντ (Φιλαδέλφεια) και φυσικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (Μπακς).

Οι βασικοί στη Δύση: Στεφ Κάρι (Ουόριορς), Τζέιμς Χάρντεν (Χιούστον Ρόκετς), Πολ Τζορτζ (Θάντερ), Κέβιν Ντουράντ (Ουόριορς) και ο αρχηγός Λεμπρόν (ΛΑ Λέικερς).