Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Ανακοίνωση με αφορμή την παρουσία του το αμερικανικού πολεμικού  ελικοπτεροφόρου, «USS KEARSARGE» στα Χανιά, εξέδωσε η Επιτροπή Ειρήνης των Χανίων, με την οποία καταδικάζει την πολεμική χρήση της βάσης της Σούδας αλλά και την χρήση των Χανίων ως προορισμό διασκέδασης για τους ΝΑΤΟϊκούς στρατιώτες, καλώντας τους πολίτες να αντιδράσουν.

Παράλληλα, καλεί τους τοπικούς άρχοντες να μην υποδέχονται με ανοιχτές αγκάλες τους εκπροσώπους των Αμερικάνων ιμπεριαλιστών ενώ τονίζει ότι οι πολίτες θα πρέπει να γυρίσουν την πλάτη τους στην παρουσία των αμερικανών στο νησί.

Αναλυτικά η Ανακοίνωση της Επιτροπής Ειρήνης Χανίων:

Ποδαρικό μας έκανε για την νέα χρονιά, για να κυλήσει καλά το 2019, το αμερικανικό πολεμικό ελικοπτεροφόρο, USS KEARSARGE που έχει δέσει στο λιμάνι της Σούδας, για ανεφοδιασμό και θα παραμείνει για δυο ημέρες.

Από χθες τα Χανιά για μια ακόμη φορά «είχαν την τιμητική» τους στις προτιμήσεις των «Αμερικανών ειρηνιστών», φίλων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, ως προορισμός χαλάρωσης και ξεκούρασης του πληρώματος του ελικοπτεροφόρου.

Για μια ακόμη φορά η Επιτροπή Ειρήνης των Χανίων καλεί τον λαό να αντιληφθεί τη σκοπιμότητα της παρουσίας των Αμερικανατοικών φονιάδων των Λαών στον τόπο μας και τους κινδύνους που εγκυμονεί η λειτουργία της βάσης της Σούδας στο Ακρωτήρι.

Παράλληλα καλεί τους τοπικούς άρχοντες να μη στρώσουν για μια κόμη φορά το χαλί της υποδοχής στους εκπροσώπους των Αμερικάνων ιμπεριαλιστών, αλλά και την Χανιώτικη κοινωνία να γυρίσει την πλάτη σε αυτούς που η παρουσία τους σε όλο τον κόσμο είναι συνώνυμη του θανάτου, και της προσφυγιάς.