Μία σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Πανιώνιος, κόντρα στον Παναθηναϊκό των πολλών προβλημάτων. Το 1-0 της λεωφόρου Αλεξάνδρας ανέβασε τον Ιστορικό στην πέμπτη θέση, ενώ καθήλωσε περαιτέρω τους «πράσινους» στον βαθμολογικό πίνακα της Super League.
Ο Πανιώνιος ήταν συνολικά καλύτερος από τον αντίπαλό του και κατάφερε να μετατρέψει σε γκολ μία από τις λίγες ευκαιρίες που δημιούργησαν κι οι δύο ομάδες στο γήπεδο. Σκόρερ ο Ντουρμισάι, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε ένα αμυντικό λάθος των γηπεδούχων, στο 73ο λεπτό της αναμέτρησης.
Από εκείνο το σημείο και μετά, όσο και να προσπάθησαν οι «πράσινοι», δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία των αντιπάλων τους.
Δείτε ΕΔΩ το γκολ και τις σημαντικότερες στιγμές της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Πανιώνιος [VIDEO].
Σε κάθε περίπτωση, ο Παναθηναϊκός χάνει από νωρίς έδαφος, όχι μόνο μόνο στη διεκδίκηση του φετινού τίτλου αλλά και σε μία θέση που οδηγεί στα ευρωπαϊκά κύπελλα.
Από τα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης και η παρουσία του 17χρονου Εμμανουηλίδη, τον οποίο έβαλε στο 69ο λεπτό ο Μαρίνος Ουζουνίδης.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Παναθηναϊκός: Διούδης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Κουτρουμπής, Χουλτ, Λουντ, Σιλά (46′ Ρέις), Καμπέσας (69′ Εμμανουηλίδης), Χατζηγιοβάνης (46′ Χίλιεμαρκ), Άλτμαν, Μολίνς.
Πανιώνιος: Κότνικ, Βλάχος, Γκιοατά, Μπανανά, Χατζισαφί, Κόρμπος, Σαββίδης (84′ Παπαγεωργίου), Σιώπης, Λάμπρου, Σπιριντόνοβιτς (70′ Μασούρας), Γεσίλ (61′ Ντουρμισάι)
