Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

O Kώστας Μήτρογλου έπαιξε χθες για πρώτη φορά βασικός με τη φανέλα της Μαρσέιγ στο γαλλικό πρωτάθλημα. Και κατάφερε να βάλει τη σφραγίδα του σε ένα τρελό ματς στο Στρασβούργο, σώζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας (3-3) για την ομάδα του στο 88ο λεπτό.

Οι Φωκαείς προηγήθηκαν δύο φορές στο σκορ, με τον Ελληνα διεθνή σέντερ φορ να έχει συμμετοχή στο πρώτο γκολ.

Η Στρασμπούρ όμως ανέτρεψε την κατάσταση και έκανε το 3-2 στο 75ο λεπτό. Ο Μήτρογλου βρέθηκε δύο φορές κοντά στο γκολ στο 37’ (απέκρουσε ο τερματοφύλακας Καμαρά) και στο 73’ (όταν κόντραρε το σουτ του), αλλά η τρίτη προσπάθεια κατέληξε στα δίχτυα, ύστερα από σέντρα του Αμάβι.

Το γαλλικό πρωτάθλημα βρίσκεται μόλις στην 9η αγωνιστική, απομένουν άλλες 29 στο πρόγραμμα, όμως ποιος είναι αυτός που θα πόνταρε κατά της Παρί Σεν Ζερμέν;

Οι πρωτοπόροι Παριζιάνοι έχουν μόνο νίκες και μία ισοπαλία και έχουν ήδη ανοίξει την απόσταση από τη δεύτερη Μονακό στους έξι βαθμούς. Βέβαια δεν χρειάζεται πάντα να παίζουν διαστημικό ποδόσφαιρο για να φτάνουν στις νίκες.

Απέναντι στην Ντιζόν, για παράδειγμα, επικράτησαν στο ρελαντί με 2-1. Με σκόρερ και των δύο τερμάτων τον Τομά Μενιέ, τον δεξιό μπακ, ενώ στον αγωνιστικό χώρο βρίσκονταν οι Μπαπέ, Νεϊμάρ, Ντράξλερ, Ντι Μαρία…

Η ψαλίδα με τη δεύτερη θέση μεγάλωσε γιατί η Μονακό έχασε 3-2 στο καταπληκτικό ντέρμπι με τη Λιόν. Οι δύο ομάδες ήταν στο 2-2 από το ημίωρο της αναμέτρησης, αλλά χρειάστηκε ένα τέρμα του Ναμπίλ Φεκίρ στο 95’ για να δώσει στους γηπεδούχους το τρίποντο.

Ο Φεκίρ ήταν ο «δήμιος» των Μονεγάσκων, καθώς εκτός του buzzer beater πέτυχε το δεύτερο τέρμα των «Λιονέ» και έδωσε την ασίστ στο πρώτο.