Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Οχι, έτσι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να πάει για το πρωτάθλημα. Οταν σε έναν ολόκληρο αγώνα ψάχνει να βρει δύο αξιόλογες φάσεις από την εστία του αντιπάλου και αυτές βγαλμένες από ατομικές ενέργειες (μία κεφαλιά του Ενρίκε και ένα σουτ του Κάμπος από πλάγια θέση στο δεύτερο μέρος).

Ο ΠΑΟΚ έδειξε και χθες στη Λιβαδειά στην πρεμιέρα της Superleague (0-0) ότι έχει μεγάλα προβλήματα στη δημιουργία.

Προβλήματα που οφείλονται και στην αποτυχημένη προετοιμασία που έκανε με τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς για 57 μέρες στον πάγκο του, κυρίως όμως στην απουσία πραγματικά μεγάλων χαφ στη σύνθεσή του.

Και από τη στιγμή που ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ -κατά δήλωση Λουτσέσκου– δεν ήταν έτοιμος, η γύμνια του ήταν πολύ μεγάλη.

Πόσο μάλλον όταν δεν διαθέτει και τους στόπερ, όπως κάποτε είχε τον Κοντρέρας, να χτίσουν παιχνίδι από πίσω και να δημιουργήσουν υπεραριθμίες. 

Μάλιστα, ο «δικέφαλος» θα μπορούσε να είχε ηττηθεί, αφού ο Λεβαδειακός του Ζοζέ Ανιγκό ζήτησε και γκολ από το παιχνίδι και θα μπορούσε να το πετύχει αν κάτω από την εστία του ΠΑΟΚ δεν βρισκόταν ο Ροδρίγο Ρέι.

Ο Αργεντινός τερματοφύλακας έβαλε στοπ σε δύο μεγάλες ευκαιρίες των γηπεδούχων.

Στην αρχή του δεύτερου μέρους όταν βρήκε όσο χρειαζόταν την μπάλα στο σουτ του Γιουσούφ και την έστειλε στο αριστερό δοκάρι και στο φινάλε, όταν νίκησε στο τετ α τετ τον Γιακουμάκη. 

Βέβαια, στο χθεσινό ματς δεν δικαίωσαν τον Λουτσέσκου και κάποιες επιλογές του στο ροτέισιον που έκανε.

Ο Κρέσπο δεν μπορούσε να ανταποκριθεί παραγωγικά στον ρόλο του δεξιού μπακ χαφ, ενώ ο Μακ, όσο ποιοτικός κι αν είναι, δεν μπορεί να κάνει τον επιτελικό μέσο. 

Τουλάχιστον, έκανε καλή αρχή ο Λημνιός στα 62 λεπτά που αγωνίστηκε.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έδειξε ότι διαθέτει την ποιότητα να επενδύσει ο ΠΑΟΚ πάνω του και ήταν μεγάλο έγκλημα αυτό που πήγε να κάνει ο Στανόγεβιτς και τελικά αποφεύχθηκε.

Συνολικά, πάντως, στον ΠΑΟΚ πρέπει να γίνει πολλή δουλειά από το νέο τεχνικό τιμ για να καλυφθεί το χαμένο έδαφος. 

Στα αξιοσημείωτα του ματς η αποβολή Ανιγκό-Λουτσέσκου στα μέσα του πρώτου μέρους για λογομαχία που είχαν σε μία φάση που ο Πρίγιοβιτς βρέθηκε στο έδαφος και στον ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι. 

▶ Λεβαδειακός (Ζ. Ανιγκό): Επασί, Τριποτσέρης, Αντιλέχου, Μητρόπουλος, Νιάς, Ζαραδούκας (86’ Αμαράλ), Μεντί, Τσαμπούρης, Γιουσούφ (88’ Καψάσκης), Μπραντάο (82’ Τονι Σίλβα), Γιακουμάκης. 

▶ ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Ρέι, Κρέσπο Βαρέλα, Μαλεζάς, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Κάτσε (57’ Σάχοβ), Μακ, Λημνιός (62’ Μπίσεσβαρ), Ενρίκε (68’ Κάμπος), Πρίγιοβιτς. 

▶ Σκόρερ: – 

▶ Διαιτητής: Μάνταλος (Καβάλας). 

▶ Κίτρινη: 26’ Νιάς, 32’ Τριποτσέρης, 45’ Αντιλέχου, 65’ Μπραντάο – 2′ Μαλεζάς, 52’ Μακ. 

▶ Κόκκινη: – 

Εχασε τη ζωή του 24χρονος οπαδός 

Μια τραγική είδηση επισκίασε τα πάντα χθες στη Λιβαδειά. Ενας 24χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ από τη Χαλκιδική έχασε τη ζωή του στην περιοχή Πηγές Κρύας στο κέντρο της Λιβαδειάς, όταν επιχείρησε (σύμφωνα με μαρτυρίες άλλων οπαδών που βρίσκονταν στον ίδιο χώρο) να κινήσει τον νερόμυλο που υπάρχει εκεί, έχασε την ισορροπία του και εγκλωβίστηκε κάτω από τον νερόμυλο χάνοντας τη ζωή του. 

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και η ΠΑΕ Αρης εξέδωσαν συλλυπητήριες ανακοινώσεις, ενώ κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή πριν από την έναρξη του αγώνα, στον οποίο οι παίκτες του ΠΑΟΚ αγωνίστηκαν φορώντας μαύρα περιβραχιόνια.