Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Έφεση κατά της ποινής των τεσσάρων αγωνιστικών που επιβλήθηκαν στον Μάρκους Μπεργκ κατέθεσε χθες ο Παναθηναϊκός χωρίς όμως να δικαιωθεί. Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση για τον Σουηδό αλλά και για τον παίκτη του ΠΑΟΚ, Σάχοβ. Μειώθηκε η ποινή του παίκτη του «δικεφάλου», Κρέσπο.

Πλέον, με την απόρριψη της έφεσης, ο Μπεργκ χάνει τα φετινά playoffs. Ο Σάχοβ επιστρέφει την 6η αγωνιστική στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός στο γήπεδο της Τούμπας.

Αναλυτικά η απόφαση…

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, οι Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.

1. Έφεση του ποδοσφαιριστή ΜΑΡΚΟΥΣ ΜΠΕΡΓΚ κατά της υπ΄αρ. 196/2017 απόφασης ΠΕ/SUPER LEAGUE: Απερρίφθη.

2. Έφεση του ποδοσφαιριστή IEΒΓΚΕΝΙ ΣΑΚΧΟΦ κατά της υπ΄αρ. 196/2017 απόφασης ΠΕ/SUPER LEAGUE: Απερρίφθη.

3. Έφεση του ποδοσφαιριστή ΚΡΕΣΠΟ ΡΙΝΚΟΝ ΧΟΣΕ ΑΝΧΕΛ κατά της υπ΄αρ. 196/2017 απόφασης ΠΕ/SUPER LEAGUE. Εξαφανίζει εκκαλουμένη. Ο εγκαλούμενος κρίνεται πειθαρχικά ελεγκτέος για παράβαση της πράξης του άρθρου 10, παρ. 1 α ΠΚ. Επιβάλλει ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής ημέρας και χρηματική ποινή 80 ευρώ.