Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Ένα δεκάλεπτο χρειάστηκε ο Ολυμπιακός για να ζεστάνει τις μηχανές του και να φτάσει τελικά σε μία πολύ άνετη επικράτηση με 84-54 κόντρα στον Άρη, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τα ημιτελικά της Α1 μπάσκετ. 

Όταν οι πρωταθλητές πάτησαν γκάζι, τότε ήταν πολύ δύσκολο να τους κοντράρουν οι φιλοξενούμενοι, με αποτέλεσμα ο αγώνας να μετατραπεί από νωρίς σε τυπική διαδικασία.

Μετά τον αποψινό αγώνα στο ΣΕΦ, η σειρά πάει στο «Αλεξάνδρειο» (το προσεχές Σάββατο, 13 Μαΐου ), με τον Άρη να διεκδικεί τη νίκη μπροστά στους οπαδούς του.

Υπενθυμίζεται πως η πρόκριση στους τελικούς κρίνεται στις τρεις νίκες.

Αξιοσημείωτη η παρουσία του All Star του ΝΒΑ, Γιάννη Αντετοκούνμπο, στις κερκίδες, παρέα με τη φίλη του και τον αδερφό του Κώστα.

Τα δεκάλεπτα: 21-17, 44-31, 64-38, 84-54.

Οι συνθέσεις: 

Ολυμπιακός: Μιλουτίνοφ 2, Πρίντεζης 10, Παπανικολάου 17, Μάντζαρης 6, Σπανούλης 10, Γκριν 11, Μπιρτς 4, Γιανγκ 11, Τολιόπουλος 5, Παπαπέτρου, Γουότερς 3, Αγραβάνης 5.

Άρης: Σκοτ 3, Κάμινγκς 10, Γιάνκοβιτς 10, Καββαδάς 14, Ντραγκίσεβιτς, Ξανθόπουλος, Φλιώνης 2, Τσαϊρέλης 1, Ζάρας 8, Χρηστίδης, Τζάκσον, Μούρτος 5.