Σε 41χρονο Βούλγαρο που εργαζόταν ως μεταφραστής και διερμηνέας στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων ανήκει το πτώμα του τεμαχισμένου άνδρα που στις 10 Φεβρουαρίου βρέθηκε μέσα σε κάδο, σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στον Ασπρόπυργο.
Στην αποκάλυψη της ταυτότητας του θύματος βοήθησε η δημοσιοποίηση φωτογραφίας του προσώπου του νεκρού άνδρα και σταδιακά οι αστυνομικοί κατάφεραν να φτάσουν ώς το σπίτι όπου έμενε στη Νέα Χαλκηδόνα και -σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα- εκτιμάται ότι ήταν ο τόπος όπου διαπράχθηκε το έγκλημα και τεμαχίστηκε το πτώμα.
Από τις σακούλες που βρίσκονταν στον κάδο ανακύκλωσης από εργάτες του εργοστασίου, οι αστυνομικοί ανέσυραν το κεφάλι του θύματος, τα χέρια και τις κνήμες του, ενώ έλειπε ο κορμός του σώματος μέχρι τα γόνατα.
Δεν προέκυψε κάτι από τη λήψη των δακτυλικών αποτυπωμάτων, καθώς το θύμα δεν ήταν σεσημασμένο.
Ετσι αποφασίστηκε η δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του και από τις μαρτυρίες που συλλέχθηκαν έφτασαν ώς το σπίτι όπου έμενε μαζί με μια γυναίκα, η οποία -σύμφωνα με πληροφορίες- εντοπίστηκε και εξετάζεται από τις αρχές.
