Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Ο ηθοποιός Αιμίλιος Χειλάκης αποκάλυψε πως δεν σκοπεύει να πολιτευθεί, σε συνέντευξή του στον ALPHA το πρωί της Τρίτης 2 Ιουνίου, παρά την στενή του σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα.

Υπενθυμίζεται πως ο γνωστός ηθοποιός μοιράστηκε με την συμπρωταγωνίστριά του, Μαριάννα Τουμασάτου, την πρόσφατη παρουσίαση του κόμματος «ΕΛ.Α.Σ» από τον Αλέξη Τσίπρα στο Θησείο, ενώ είναι και η «φωνή» της ακουστικής έκδοσης του βιβλίου «Ιθάκη» του πρώην πρωθυπουργού.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως «το να συμφωνείς με τις καινούργιες θέσεις ενός καινούργιου κόμματος δεν σε κάνει κατ’ ανάγκην και επαγγελματία πολιτικό. Το να πολιτευτείς, γίνεται ξαφνικά, είναι επάγγελμα, γιατί ζεις από αυτό. Δεν μπορείς να κάνεις δυο επαγγέλματα. Όπως καταλαβαίνεις, εγώ που είμαι ένας ηθοποιός ενεργός, δεν μπορώ να αφήσω τη δουλειά μου για να πάω να κάνω μια άλλη».

«Δεν με ενδιαφέρει, γιατί η πολιτική έχει μια αυτοαναφορικότητα, ειδικά τώρα στην Ελλάδα, η οποία δεν μου επιτρέπει να πω ότι “θα μπω μέσα φορώντας τη φανέλα”. Εγώ, ρε παιδί μου, είμαι ο ιδεολόγος της φανέλας. Μπορώ να σου μιλάω αυτή τη στιγμή, επειδή έχω βήμα κεντρικό και να μιλήσω για την άποψή μου σε σένα που είσαι μια εκπομπή την οποία βλέπει όλος ο κόσμος και να δημιουργήσω μία θέση. Κάποιος που θα την ακούσει θα συμφωνήσει ή θα διαφωνήσει. Παρακαλώ πάρα πολύ, πρέπει να υπάρχουν και διαφωνίες, γιατί αυτή είναι η δημοκρατία»

Όταν ρωτήθηκε για τα αρνητικά σχόλια από την εκδήλωση στο Θησείο, απάντησε ότι «τα αρνητικά σχόλια είναι εντελώς στην άλλη άκρη. Δεν τους δίνεις σημασία, γιατί αυτά είναι τα τρολ που λέμε». Ο ηθοποιός συνέχισε λέγοντας πως «βγαίνουν κάποιοι οι οποίοι… (λ.χ.) ο “Μήτσος5585” και σε βρίζει. Και λες: “Τώρα τι να σου πω ρε Μήτσο5585 που δεν έχεις ούτε τη μαγκιά να πεις το όνομά σου;”. Ούτως ή άλλως φανήκανε ότι είναι έμμισθα τα τρολ, τα περισσότερα».

Το απόσπασμα από την συνέντευξη του Αιμίλιου Χειλάκη στον ALPHA: