Τραγωδία σημειώθηκε στο λιμάνι του Πειραιά, όταν ταξί που έπεσε στη θάλασσα στην περιοχή της πύλης Ε4 ανελκύστηκε λίγη ώρα αργότερα, λίγο πριν τις 12, με τον οδηγό του να εντοπίζεται νεκρός.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του Orange Press Agency, λίγο πριν τις 11:00 ολοκληρώθηκε η επιχείρηση ανέλκυσης του οχήματος από τη θαλάσσια περιοχή, ενώ στο εσωτερικό του βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ο οδηγός, ο οποίος μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Το περιστατικό σημειώθηκε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, με τις αρμόδιες αρχές να διερευνούν τα αίτια της πτώσης του οχήματος στη θάλασσα. Στην επιχείρηση συμμετείχαν δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος – Ελληνική Ακτοφυλακή με σκάφος και στελέχη της λιμενικής αρχής, ενώ στο σημείο έφτασε και κλιμάκιο της Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών (ΜΥΑ), καθώς και γερανοφόρο όχημα για την ανέλκυση του ταξί.
