Χάος επικράτησε στα τελευταία λεπτά του ντέρμπι της Αραγονίας ανάμεσα στην Ουέσκα και τη Σαραγόσα, με αρνητικό πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα της δεύτερης, Εστεμπάν Ανδράδα, σε ένα επεισόδιο που επισκίασε πλήρως την αναμέτρηση της La Liga 2.
Ο γκολκίπερ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα έπειτα από ένταση με τον αρχηγό της Ουέσκα, Χόρχε Πουλίδο, τον οποίο έσπρωξε και έριξε στο έδαφος. Ωστόσο, η κατάσταση ξέφυγε ακόμη περισσότερο όταν, μετά την αποβολή του, επέστρεψε προς τον αντίπαλό του και τον χτύπησε στο πρόσωπο με γροθιά, σε σκηνή που προκάλεσε σοκ.
Una mala acción de (Esteban Andrada), arquero del Real Zaragoza ?? que pone en riesgo no solo su contrato si no su carrera deportiva… pic.twitter.com/SGa4VFO7zv
— Marcelo Bee Sellares (@mbeesellares) April 26, 2026
Σύρραξη μεταξύ των δύο ομάδων
Ακολούθησε γενικευμένη σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, με τον αγωνιστικό χώρο να μετατρέπεται σε πεδίο έντασης και το παιχνίδι να περνά σε δεύτερη μοίρα.
Οι συνέπειες για τον Ανδράδα αναμένονται ιδιαίτερα βαριές, καθώς σύμφωνα με το φύλλο αγώνα η πράξη του εξετάζεται ως βίαιη επίθεση, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε τιμωρία έως και 16 αγωνιστικών. Η Πειθαρχική Επιτροπή της ισπανικής λίγκας αναμένεται να αποφασίσει τις επόμενες ημέρες.
Estaba viendo el Huesca 1 Zaragoza 0 cuando faltando un minuto has sucedido esto. Astrada pierde nervios y agrede a Pulido . Estuve en Zuera ( Zaragoza) interno en el Seminario San Gabriel de los padres Pasionistas durante cuatro años . Comencé a jugar de infantil por los… pic.twitter.com/2EeoCDftiq
— Miguel A. Portugal (@maportugal55) April 26, 2026
![Χάος στην Ισπανία: Ο τερματοφύλακας της Σαραγόσα έριξε μπουνιά και σώριασε αντίπαλο [βίντεο]](https://www.efsyn.gr/wp-content/uploads/2026/04/ispania-oueska-saragosa-1-980x552.jpg)