Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στην ηλεκτρονική ψηφοφορία, θα μπορούν να το κάνουν μέχρι και την Πέμπτη στις 1 το μεσημέρι, αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος, σχετικά με τη διαδικασία εκλογής νέας Κεντρικής Επιτροπής.

Όπως σημειώνεται, «η εγγραφή γίνεται απλά και εύκολα μέσω του members.syriza.gr/online-voting/. Τα μέλη του κόμματος που θα επιλέξουν την ηλεκτρονική ψηφοφορία θα μπορούν να ψηφίσουν απ’ όπου και αν βρίσκονται για την περιφέρεια στην οποία ανήκουν. Όσα μέλη δεν εγγραφούν, θα μπορούν να ψηφίσουν ΜΟΝΟ στα εκλογικά κέντρα των Οργανώσεων που ανήκουν».

ΣΥΡΙΖΑ

Υπενθυμίζεται ότι η δυνατότητα να ψηφίσουν μακρόθεν όποια μέλη το επιθυμούν έχει αποτελέσει την αφορμή για εσωκομματικές τριβές στον ΣΥΡΙΖΑ. Υπέρ της υβριδικής ψηφοφορίας τάχθηκε η προεδρική πλειοψηφία, υπέρ της άσκησης του εκλογικού δικαιώματος μόνο με φυσικό τρόπο, η πλευρά Πολάκη.